Fra belgisk kjempe til flere raser.

Vi begynte med belgisk kjempe i starten og da hadde jeg så veldig lyst til å starte opp en egen blogg som kun handler om kanin.
Både kaninene våre og generelt om kanin, jeg ønsket å få frem viktige ting hos folk når det gjelder kanin. Nå sitter vi med flere raser enn bare belgisk kjempe, men jeg har bestemt meg for at jeg fortsetter denne bloggen her fordi om den heter belgisk kjempe, fordi jeg har lagt mye tid og arbeid på denne bloggen og ser ikke noen grunn til å gi meg på denne bloggen fordi vi har flere kanin raser.

Vi har nå ti kaniner til sammen den dag i dag og rasene vår er belgisk kjempe, dvergvedder og hermelin.
Jeg angrer ikke for at vi startet opp med kanin, dette har blitt en glede i hverdagen både for meg og min samboer. Det er moro og se hvor mye det interesserer han også med kanin og at det ikke bare er meg. Han er omtrent like i hundre på kaniner som meg, kanskje enda mer også.


Dette er meg og Stella som står ute, jeg er en jente på 21 år som har gått fra å være heste jente til å bli kanin jente, men jeg er ikke flau av den grunn.
Dyrene gir oss positiv energi og gjør oss glade i hverdagen. Samboer syns også det er moro og har falt virkelig for denne hobbyen selv han også.


Her er samboeren min med Melody på skulderen. Han er 23år og vi innrømmer begge to at vi har hver våre favoritter blant alle sammen.
Her er en av favorittene til samboer. Selv om vi har noen favoritter er vi selvfølgelig glade i alle sammen. Vi har fått flere spørsmål om folk kan få kjøpe av oss de faste kaninene våre, men vi har ikke hjerte til å selge noen fordi vi er så knyttet til alle sammen.

3 kommentarer

Sandra Hansen

22.02.2017 kl.10:15

De er så søte <3

Kanin stallen

22.02.2017 kl.10:21

Sandra Hansen: Ja de er det :-)

Gina Elena

22.02.2017 kl.11:09

Åå så utrolig søte :)

Skriv en ny kommentar

Kanin stallen

Kanin stallen

21, Ballangen

Velkommen til kanin bloggen. Bloggen skulle i utgangspunktet handle om belgisk kjempe, men vi har begynt med flere raser. Nå sitter vi med både belgisk kjempe, dvergvedder og hermelin. Har dere noen spørsmål eller ønsker en kaninprat så gjerne ta kontakt på belgiskkjempe@hotmail.com For og følge oss på instagram: belgiskkjempe

Kategorier

Arkiv

hits