Slik ser en kanin ut som har vært i ett bur i 10 årSTORE FORSKJELLER: Bildene til venstre viser Erling (10) som har sittet stille i et lite bur mesteparten av sitt liv. Dette har blant annet ført til at han mangler magemuskler, og de indre organene i magen flyter rundt. Bildene til høyre viser Melis (8), en frisk og vanlig kanin.
Innlegget og bildet er tatt fra dagbladet.

Poenget med dette innlegget er at folk må begynne å bli mer klar over hvor mye ansvar og hvor mye tid det tar og ha en kanin.
En kanin er ikke bare en kanin, å selv om den er i bur trives den ikke i buret 24/7. Dette ødelegger mange kaniner, fordi mennesker dessverre ikke er klar over hvor mye ansvar det krever å ha en kanin. En kanin skal gå fritt minst to-tre timer daglig, fordi de trenger å bevege seg på større plasser så dem ikke får problemer med muskler og ledd, dette blir dyreplageri å derfor bør man unngå at dette skal skje også.

2 kommentarer

20.02.2017 kl.13:39

Bra innlegg, dette er superviktig, det er også derfor utekaniner i for små bur også fryser ihjel, de får ikke beveget seg. Veldig mange som ikke tenker på dette. Fy til produsentene som lager disse små burene.

Kanin stallen

20.02.2017 kl.15:36

Anonym: Hei å tusen takk for kommentaren, godt og høre at det er flere som er enig med meg.
Ja jeg er helt enig med deg at det er fy til produsentene som lager små bur.

Skriv en ny kommentar

Kanin stallen

Kanin stallen

21, Ballangen

Velkommen til kanin bloggen. Bloggen skulle i utgangspunktet handle om belgisk kjempe, men vi har begynt med flere raser. Nå sitter vi med både belgisk kjempe, dvergvedder og hermelin. Har dere noen spørsmål eller ønsker en kaninprat så gjerne ta kontakt på belgiskkjempe@hotmail.com For og følge oss på instagram: belgiskkjempe

Kategorier

Arkiv

hits