Ikke gi kaninen din saltstein og kalkstein.

Det er ingen hemmelighet at folk som arbeider i dyrebutikken anbefaler dette for kaninen siden de tror de er gnagere, noe som er feil. Fordi kanin eller ikke samme som ett marsvin. Marsvin er gnager, det er ikke kanin fordi de er fra harefamilien. Dette får jeg aldri sagt nok fordi det er altfor mange som tror at det akkurat det samme. Viste du at hvis du gir kaninen din saltstein vil den få nyreproblemer, å viste du at hvis du gir kaninen din kalkstein vil den få blærestein, fordi de tåler ikke disse typene å det er direkte skadelig for kaninen å få dette.
Trenger kaninen din noe hardt å gnage på, plukk heller bjørk til den.

Bildet lånt fra Google.

Viste du dette?

2 kommentarer

Hildur

25.02.2017 kl.14:58

Blir alltid glad når jeg møter på noen som har peiling på kaniner :D Mange tror de vet alt de trenger om kaniner, men så sitter de på en rekke feilinformasjon :)

Kanin stallen

25.02.2017 kl.16:57

Hildur: Ja dessverre, det er derfor jeg ønsker at alle skal få frem denne informasjonen, fordi mange tar feil og gir de også feil mat, noe som jeg syns er utrolig synd. Det er bare og sette seg ned å lese og sette seg godt inn i kaninens helse og kosthold mener jeg. Godt du er enig :-)

Skriv en ny kommentar

Kanin stallen

Kanin stallen

21, Ballangen

Velkommen til kanin bloggen. Bloggen skulle i utgangspunktet handle om belgisk kjempe, men vi har begynt med flere raser. Nå sitter vi med både belgisk kjempe, dvergvedder og hermelin. Har dere noen spørsmål eller ønsker en kaninprat så gjerne ta kontakt på belgiskkjempe@hotmail.com For og følge oss på instagram: belgiskkjempe

Kategorier

Arkiv

hits