Hvorfor jeg er imot kanin godis

Det selges alt for mye rart i dyrebutikker som folk fremstår skal være så bra for kaninene og at de som ønsker å gi kaninen godteri og noe ekstra ikke har en anelse om hva man egentlig gir kaninene sine.
Jeg har begynt å bli skikkelig imot alt det rare folket selger i dyrebutikk og det skremmer meg at mennesker rundt som holder på med dyr ikke setter seg godt nok inn i kaninens kosthold og vite hva de SKAL spise og IKKE skal spise.
I disse kanin drops godteriet som selges er det yoghurt, sukker og fett i. Dette skal ikke kaninen ha tilgang på i hele tatt.

Bildet lånt fra Google.


Disse skal kaninen holdes unna.
melkebaserte produkter har ikke kaninen riktig bakterieflora i tarmen til å fordøye.
Jeg forstår at folk ønsker å gi kanin godteri og det gjør vi også selv, men vi gir kun frukt/grønnsaker til dem og jeg mener at flere burde heller gi dem naturlig godteri som er bra for dem. De kan spise gulrot, epler, banan og salat. Det finnes massevis av bra og billig grønnsaker og frukt som er bra for kaninen.
Hvorfor betale dyrt for kanin godteri når det er kun snakk om noen kroner for ett eple som er MYE bedre for kaninen og samtidig får den noe sunt, søtt og godt.
 

2 kommentarer

Iselin Renée

17.02.2017 kl.10:06

Sant det, de elsker jo gulrøtter :)

Kanin stallen

17.02.2017 kl.20:20

Ja enig med deg :-) har kaniner selv som ikke er så glad i gulrot men de får eple å resten gulrot. bare tull å kaste bort penger på kanin godteri når det er i utgangspunktet ikke bra for dem.

Skriv en ny kommentar

Kanin stallen

Kanin stallen

21, Ballangen

Velkommen til kanin bloggen. Bloggen skulle i utgangspunktet handle om belgisk kjempe, men vi har begynt med flere raser. Nå sitter vi med både belgisk kjempe, dvergvedder og hermelin. Har dere noen spørsmål eller ønsker en kaninprat så gjerne ta kontakt på belgiskkjempe@hotmail.com For og følge oss på instagram: belgiskkjempe

Kategorier

Arkiv

hits