Ville du spist din egen hund?

Som mange vet så er belgisk kjempe Norges største kaninrase, men det er veldig mange som bruker denne rasen til kjøttproduksjon og bare tanken på det gjør meg kvalm og uvel. I mitt hode henger det ikke sammen at vi skal spise en kanin til middag, stakkars dyr. Jeg syns det er grusomt at mennesker produserer kanin unger for og selge dem og bruke de som kjøtt.
For meg blir det akkurat det samme som og skulle spise katten min, eller spise en hund. Kjæledyr er kjæledyr i mine øyne og ikke mat.
Jeg syns det er trist at kaniner blir brukt til mat, men heldigvis er det flere der ute som har begynt og bruke kaninen til kjæledyr i stede. Våre kaniner kommer aldri i vårt liv til å bli brukt som kjøttproduksjon. Hvordan har folk hjerte til dette? er det mulig å være så kald mot de stakkars søte uskyldige små.

Jeg og kjæresten har planer senere i fremtiden og få belgisk kjempe kanin unger, men jeg er veldig usikker på hvordan det vil gå. Kommer folk for og kjøpe kaninen til oss for og bruke de til kjøtt beholder jeg dem heller selv for våre dyr skal få leve til de ikke har flere år igjen å leve.
Alle dyr har følelser som oss mennesker, det burde folk også forstå.


Nei til kjøttproduksjon av kanin sier jeg!
Hva er din mening om dette?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kanin stallen

Kanin stallen

21, Ballangen

Velkommen til kanin bloggen. Bloggen skulle i utgangspunktet handle om belgisk kjempe, men vi har begynt med flere raser. Nå sitter vi med både belgisk kjempe, dvergvedder og hermelin. Har dere noen spørsmål eller ønsker en kaninprat så gjerne ta kontakt på belgiskkjempe@hotmail.com For og følge oss på instagram: belgiskkjempe

Kategorier

Arkiv

hits